DA ATTILIO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Attilio. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 21:31 Absurd veel geld voor kleine portie die je krijgt en kwalitiet die niet top is !
27 feb 2024 om 23:23 Het duurde lang en het was een kleffe hap
16 jan 2024 om 13:35 Heerlijke pizza! Wel veel olie van de zongedroogde tomaten. Zelf de pizza snijden is ook vervelend (als je geen pizza mes in huis hebt) Veel veel lekkerder dan een New York of domino’s, de echte Italiaan van Breda!
15 jan 2024 om 23:33 Ik had gevraagd voor alleen roomsaus maar dat hadden ze niet gedaan, maar toen ik in het restaurant was hadden ze het voor mij wel alleen met roomsaus gemaakt dus ik weet niet waarom het online niet kan. Voor de rest was het echt lekker!!
11 jan 2024 om 19:44 Altijd goed!
9 jan 2024 om 19:33 Eten lekker. Jammer dat het drankje vergeten was. Pizza's waren heerlijk!
3 jan 2024 om 23:03 Heerlijke pizza's 4 stuks. Besteld voor bezorging om18.15. Werd stipt om 18.15 bezorgd. Waren nog goed warm. Jammer dat er geen korting is bij bestelling van meerdere pizza's. En het zou fijn zijn als jullie de pizza's snijden.
2 jan 2024 om 19:59 De pasta was prima! Het bezorgen duurde bijna 2 uur!
24 dec 2023 om 20:06 Lekkere Italiaanse pizza
1 dec 2023 om 19:47 Heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd.