DA ATTILIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Attilio. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 19:18 Langer dan 2 uur gewacht op 2 pizza's ik bestel daar nooit meer
10 jun 2024 om 20:08 Eten was op tijd en prima.
4 jun 2024 om 20:35 Super lekkere pizza’s en nog warm
28 mei 2024 om 18:49 Altijd goed en lekker!!!!!
27 mei 2024 om 20:29 We moesten even geduld hebben. Het eten was super goed, zoals we gewend zijn van Da Attilio. We wonen best een eindje uit het centrum. Eten was echt nog super warm.
24 mei 2024 om 22:59 Super lekker, goede portie en perfect op tijd en netjes afgeleverd. Echt een aanrader
24 mei 2024 om 19:37 De spaghetti carbonade was heel droog geen saus weinig spek en de andere was redelijk zonde van me geld en zo lang moeten wachten dus waar lig hij nu in de prullenbak en niet voor herhaling vatbaar
20 mei 2024 om 18:37 Pizza had veel zwarte (verbrande) stukken.
15 mei 2024 om 21:37 Restaurant kwaliteit gewoon thuis op de bank. Enige vervelende was eigenlijk hoe thuisbezorgd de tijd berekende en er spontaan 15 minuten bij kwamen toen de order aan de bezorger werd overgedragen.
28 apr 2024 om 19:50 Carbonara was niet erg smaakvol en het duurde anderhalf uur voordat de bestelling er was.
28 apr 2024 om 17:50 Vaste klant en normaal erg lekker. Maar vandaag smaakte het eten echt anders, leek zonder kruiden te zijn gekookt? Smaakloos, omdat het normaal wel lekker is 4 sterren gegeven. Hopelijk volgende keer weer zoals vanouds! :)
23 apr 2024 om 12:20 Bijna anderhalf uur wachten op 4 pizza's op maandag..... Na een belletje waren de pizza's in eens binnen 10 minuten......De ene pizza was vrij klein vergeleken met de andere. Voor de rest waren ze wel lekker en warm, dat dan weer wel.